Beweeg je vrij

Wandelen met Bas van de Goor tijdens 4-daagse

16 April 2015, 13:19, Heythuysen

Penders Voetzorg is sinds vier jaar hoofdsponsor van de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse, welke dit jaar voor de 40e keer wordt georganiseerd door Atletiek Leudal. Op 18, 19, 21 en 22 mei (woensdag rustdag) kan men genieten van mooie wandelroutes door het Leudal.

Dit jaar wordt het wandelevenement op vrijdagavond 22 mei feestelijk afgesloten op het plein bij Penders Voetzorg te Heythuysen. Er is o.a. muziek, activiteiten voor de kinderen, horeca verzorging door Porto Maurizio en De Busjop, een tombola en…special guest, Oud-topvolleyballer, Bas van de Goor!

Penders Voetzorg is namelijk ook sponsor van de Bas van de Goor Foundation. Dit is een stichting die als missie heeft de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Dat doen zij door bij sportieve activiteiten kennis, ervaring en inspiratie te delen tussen mensen met diabetes.

Wandel mee met Bas van de Goor

Bas van de Goor is die vrijdag aanwezig om tijdens de laatste avond mee te wandelen. Voor deze wandeling nodigen Penders Voetzorg en Bas graag andere mensen met diabetes uit om de route van 5 km mee te lopen. Partner, kinderen, wandelgenoot etc. zijn ook van harte welkom!

Deelname is € 2,- p.p. (Dit is het reguliere tarief van een dagkaart voor deelname aan de 4-daagse).

Programma

  • 18:15 uur Ontvangst in conferentieruimte Penders Voetzorg Heythuysen
  • 18:30 uur Lezing door Bas van de Goor
  • 19:00 uur Start wandeling
  • 20:00 uur Slotavond plein

Aanmelden

Bent u benieuwd welk positief effect wandelen heeft op uw leven met diabetes of wilt u weten hoe u meer beweging kunt inpassen in uw dagelijkse leven? Meld u zich dan uiterlijk vrijdag 8 mei aan door een e-mail te sturen naar info@pendersvoetzorg.nl. Vermeld hierin uw naam, telefoonnummer en aantal personen.

U ontvangt die avond per aanvraag een T-shirt van de Bas van de Goor Foundation en het boek: 'Zelfmanagement doe je samen.’

Locatiegegevens

Penders Voetzorg, Dorpstraat 1, 6093 EA Heythuysen

Graag tot ziens op 22 mei!

Deel |