Beweeg je vrij

Beweeg je vrij met Penders Voetzorg

Penders Voetzorg is van origine een Limburgs bedrijf. De Limburgse wortels zijn nog steeds zichtbaar binnen onze organisatie; de hoofdvestiging van Penders Voetzorg ligt in het Midden-Limburgse Heythuysen. Door autonome en externe groei zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere voetzorgaanbieders in Nederland.

We werken vanuit elf vestigingen in Nederland met in totaal meer dan 100 zorgprofessionals. Naast het hoofdkantoor in Heythuysen zijn er nog vestigingen in Roermond, Weert, Tegelen, Venlo, Tiel, Doetinchem, Delft, Den Haag, Gouda en Rotterdam. Wij houden daarnaast ook spreekuren in meer dan 15 ziekenhuizen en revalidatiecentra. Klik hier voor detailinformatie over onze vestigingen.

Naast het management bevinden zich in het hoofdkantoor tevens de afdelingen die een centrale functie hebben voor de organisatie. Dit zijn de financiële- en zorgadministratie, het klantencontactcentrum, kwaliteit, marketing en ICT.

Wij werken op diverse gebieden samen met andere partijen. Zo zijn wij aangesloten bij het landelijke samenwerkingsverband Federatie PAS en Voetwereld en zijn wij partner van Ietec, een samenwerkingsverband van Europese schoentechnische bedrijven. Voor meer informatie verwijzen we naar het onderwerp samenwerking.

Penders Voetzorg is sponsor en ambassadeur van de Bas van de Goor Foundation.

Deel |