Beweeg je vrij

Penders Voetzorg wilt haar cliënten een zo goed mogelijke en passende oplossing kunnen bieden. Daarom werken wij nauw samen met diverse instellingen en organisaties. Buiten dat zijn wij uiteraard aangesloten bij de belangrijkste branche- en beroepsverenigingen.


Federatie PAS

In de Federatie PAS hebben vier orthopedische schoentechnische bedrijven hun krachten gebundeld, om zo een keurmerk te bieden voor patiënten, specialisten en belangenorganisaties. Penders Voetzorg maakt al jaren deel uit van deze federatie, waartoe ook Hanssen Footcare, Buchrnhornen en OIM Orthopedie behoren. Zie voor meer informatie www.federatie-pas.nl

Voetwereld

Voetwereld.nl is een online portaal met informatie op het gebied van voetverzorging, specifieke voetklachten en algemeen schoenadvies. Door preventieve zorg en voorlichting worden ongemakken eerder onderkend en kunnen problemen hierdoor voorkomen worden. Voetwereld voorziet in deze voorlichting en verwijst de bezoeker door naar de landelijk samenwerkende partner in de regio, waar deze terecht kan voor een deskundig advies. Zie voor meer informatie www.voetwereld.nl

IETEC

De Duitse firma Ietec ontwikkelt, vervaardigt en levert diverse hoogwaardige steunzoolconcepten voor kinderen, diabetici, sporters en reumapatiënten. Passende oplossingen van hoge kwaliteit staan zowel bij Ietec als bij Penders Voetzorg hoog in het vaandel. Penders Voetzorg is dan ook trots dat zij exclusief partner mag zijn voor Ietec in Nederland. Zie voor meer informatie www.ietec.de

NVOS

NVOS-Orthobanda is de Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici en de Nederlandse Vereniging Van Orthopaedisten en Bandagisten in Nederland.
www.nvos-orthobanda.nl

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten bestaat sinds 1 september 1979. Het doel van de NVvP is het bevorderen van de ontwikkeling en toepassing van podotherapie. Ook lichten zij artsen en (para)medici voor. De NVvP is vertegenwoordigd in een aantal nationale en internationale organisaties.
www.podotherapie.nl

Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen

De SEMH is een onafhankelijke stichting die de erkenningsregelingen voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen beheert. Sinds 1995 is het in Nederland mogelijk de betere leverancier van medische hulpmiddelen te herkennen. Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn namelijk erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen en als zodanig herkenbaar aan het afgebeelde logo van de SEMH.
www.semh.info

Claessen-Kousen-Zorg

Veel mensen hebben beenklachten, variërend van vermoeidheid, rusteloosheid, kramp en zwellingen tot trombose, lymfeoedeem, open been en spataderen. De ervaring leert dat elastische kousen deze klachten enorm kunnen verlichten. In sommige gevallen zelfs volledig laten verdwijnen. Claessen Kousen-Zorg is erkend leverancier van therapeutische elastische kousen, levert been- en armkousen in verschillende drukwaarden en soorten en staan dicht bij de mensen.

Claessen Kousen-Zorg heeft in ruim twintig jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. De organisatie is SEMH gecertificeerd en het tweede grote expertisecentrum in Nederland. En dat terwijl Midden en Noord-Limburg het werkgebied vormen. De professionals werken vijf dagen per week in het ziekenhuis van Venlo en hebben spreekuren in Panningen, Reuver, Swalmen en Weert. Daarnaast hebben zij een nieuw contactpunt bij Penders Voetzorg in Heythuysen.
http://www.claessen-kousen-zorg.nl/

Chiropractie Leudal

Chiropractie is een geneeswijze die voornamelijk kijkt naar het functioneren van het  bewegingsapparaat. De meest voorkomende klachten in onze praktijk zijn lage rug-, nek- of hoofdpijn klachten. De stand en functie van het bekken heeft een directe invloed op de afwikkeling van de voet. Daarnaast heeft de stand van de voet, en daarmee uw schoeisel en zolen, een invloed op het bekken. Als basis van de wervelkolom, is het bekken bepalend voor het merendeel van uw dagelijkse bewegingen en daarmee het functioneren van uw gehele lichaam. Hierdoor was het voor Penders Voetzorg en Chiropractie Leudal een logische stap onze expertises te combineren voor de beste aanpak van bekken- en voetproblemen.

Prisca Rompen en Susanne Heesen van Chiropractie Leudal en Femke Theelen van Penders Voetzorg staan vanaf oktober 2015 iedere twee weken voor u klaar op donderdagochtend van 9.00-11.00 uur bij Penders Voetzorg in Heythuysen.
http://www.chiropractieleudal.nl/

Annatommie MC

Annatommie mc biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In zes medische centra in het land werken orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostische laboranten nauw samen. Door hun ervaren medisch team, de korte lijnen en persoonlijke service bieden zij patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel.

Penders Voetzorg werkt samen met Annatommie MC in Amstelveen inzake een gezamenlijke voetenpoli.

Olmed

Op de nieuwe locatie van Penders Voetzorg Rotterdam is Olmed (voorheen Oldekamp Medisch) van start gegaan met een nieuw spreekuur voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen (steunkousen). Olmed is al 50 jaar toonaangevend specialist op gebied van therapeutisch elastische kousen.

Het team van Olmed gaat samen met u op zoek naar de best passende oplossing. Zij geven u advies op maat en leveren moderne producten die gezien mogen worden. Olmed werkt bovendien nauw samen met diverse artsen, medisch specialisten, fabrikanten en verzekeraars.
www.olmed.nl

Deel |