Beweeg je vrij

  Penders Voetzorg is partner van Voetwereld

  Voetwereld is een initiatief van Federatie PAS in de voetzorg-markt. In dit samenwerkingsverband hebben vier orthopedische schoentechnische bedrijven en podotherapeuten hun krachten gebundeld om zo een keurmerk te bieden voor klanten, specialisten en belangenorganisaties.

  De deelnemers Buchrnhornen, Hanssen Footcare, OIM Orthopedie en Penders Voetzorg hebben de kennis en kunde in huis om voetklachten te verhelpen, pijn te verlichten en problemen te voorkomen.

  Wat is Voetwereld?

  Voetwereld.nl is dé plek voor het vinden van de juiste informatie op het gebied van voetverzorging, specifieke voetklachten en algemeen schoenadvies. Voetwereld.nl is bedoeld voor alle mensen met een (latente) voetklacht, echter met focus op mannen en vrouwen tussen 30 en 50 jaar, jonge kinderen en hun ouders, ouderen die actief bewegen, zwangere vrouwen en diabetici. Door preventieve zorg en voorlichting worden ongemakken eerder onderkend en veel problemen voorkomen.

  Waarom Voetwereld?

  Voetwereld.nl biedt herkenning en verduidelijking over ongemakken. Voetwereld.nl informeert, maakt bewust, adviseert, geeft tips en motiveert bezoekers om hun klachten serieus te nemen. Uiteindelijk is het aanbod aan informatie en tips voor bezoekers met klachten bedoeld als een stimulans ook de vervolgstap te zetten en contact te zoeken met een professionele behandelaar. De landelijk samenwerkende partners in Voetwereld bieden op hun locaties deskundig advies. Met een uitgebreide voetscan stellen ze exact de juiste diagnose vast en bespreken de vervolgstappen in de behandeling.

  Bezoek Voetwereld >>

  Deel |