Genieten van comfortabel lopen

Alle informatie over voetklachten en voetproblemen die we kunnen scharen in de categorie ’licht’ hebben wij bijeengebracht in dit thema ‘Bewegen en comfort’. Vaak kunnen deze met een relatief eenvoudige oplossing of behandeling worden verholpen.

Bewegen en comfort

Ieder mens wil vrij kunnen bewegen. Normaal gesproken dragen onze voeten ons probleemloos door het leven zonder dat we ons hiervan bewust zijn. Pijn of andere klachten kunnen er echter voor zorgen dat vrij bewegen niet langer vanzelfsprekend is of als probleemloos wordt ervaren.

Bewegen wordt dan minder comfortabel. De klachten hebben vaak betrekking op de voet, maar ook knie-, heup- en rugklachten kunnen hun oorzaak vinden in bijvoorbeeld een verkeerde stand van de voeten.

Alle informatie over voetklachten en voetproblemen die we kunnen scharen in de categorie ’licht’ hebben wij bijeengebracht in dit thema ‘Bewegen en comfort’. Normaal gesproken kunnen deze met een relatief eenvoudige oplossing of behandeling worden verholpen. De podotherapeut is in veel gevallen de aangewezen voetzorgprofessional bij wie u met dergelijke voetproblemen terecht kunt. Sinds 2011 is de podotherapeut direct toegankelijk zonder verwijzing van uw huisarts. U kunt dus rechtstreeks een afspraak maken voor een uitgebreide screening en onderzoek van uw klachten.

Bij de zorg voor voeten spelen goede en comfortabele schoenen die voldoende steun en ruimte bieden een belangrijke rol. U vindt alle relevante informatie hierover terug in dit thema, dat zich bij uitstek richt op vrij en comfortabel kunnen bewegen.

Hoe ouder worden invloed heeft op voeten

Goed lopen is voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. Echter, naarmate we ouder worden ontstaan er vaak steeds meer voetklachten waardoor vrij bewegen bemoeilijkt kan worden. Hoe dit komt leggen wij graag aan u uit.

Lees meer

Waarom tieners al voetklachten ontwikkelen

Tieners hebben nog jonge voeten die doorgaans niet veel geleden hebben. Toch ontwikkelen ook tieners vaak al specifieke voetklachten. Deze zijn veelal te verhelpen met eenvoudige oplossingen. Wij zetten de meest voorkomende voor u handig op een rij.

Lees meer

Onze locaties en contactgegevens

Wilt u weten waar u ons kunt vinden en hoe u ons bereikt met eigen vervoer of via OV? Wilt u direct een afspraak maken? Gebruik dan onderstaande knop om direct naar ons overzicht van alle vestigingen en spreekuurlokaties te gaan.

Zoek vestiging

Obesitas en voeten

De laatste jaren zien we dat obesitas een steeds groter wordend gezondheidsprobleem is. Ernstig overgewicht zorgt voor extra druk op de voeten met alle gevolgen van dien.

Lees meer

Zwangerschap en uw voeten

Zwangerschap is een periode van blijdschap en geluk. Het is echter ook een periode van kwaaltjes en ongemak. Dit geldt met name voor de voeten en het bewegingsapparaat.

Lees meer

Uw voeten in de herfst/winter

Voor veel mensen betekent herfst/winter een tijd van sneeuw, ijs, koude voeten, wintersport, steunzolen en snowboots. Lees er alles over in dit herfst/winterthema.

Lees meer

Handige tips en advies

Bent u op zoek naar handige tips en adviezen over o.a. schoeisel en voetverzorging? Wij hebben deze voor u gebundeld in een overzicht.

Lees meer

Alles over comfortschoenen

Ook voor comfortschoenen kunt u terecht bij Penders Voetzorg. In enkele van onze vestigingen treft u een geselecteerde collectie aan. Wij adviseren u graag.

Lees meer

Testimonials over 'Bewegen en Comfort'

Onder het kopje "Cliënten aan het woord" geven wij het woord aan onze klanten die reeds ervaring hebben met Penders Voetzorg. Lees hun persoonlijke verhaal.

Lees meer

Nieuws

Meer nieuws

Blogs

Meer berichten

Klanten over Penders (3003)

8.6
Klantvriendelijkheid:
Informatie:
Deskundigheid:
Service:
Levertijden:

Per leeftijdscategorie:

  • 0-12:
  • 13-21:
  • 22-40:
  • 41-65:
  • 65+:

Per geslacht:

  • female 61%
  • male 39%

Producten & diensten:

Klanten waarderen onze producten/diensten gemiddeld met een: 7.9

Alle beoordelingen

Producten & diensten

Callusan crèmeschuimen

Callusan crèmes zijn innovatieve verzorgingsproducten voor de huid. Het verschil ten opzichte...

Lees meer

Comfortschoen Dames

Informatie over dit product volgt op een later tijdstip.

Lees meer

Comfortschoen Heren

Informatie over dit product volgt op een later tijdstip.

Lees meer

Consult/onderzoek door podotherapeut

De podotherapeut is een gespecialiseerde voetonderzoeker. Als erkend paramedicus heeft deze een...

Lees meer

Enkel-/voetorthese

Informatie over dit product volgt op een later tijdstip.

Lees meer

Heellift voor dansers

In het kader van een 'Corporate social responsibility'-project ontwikkelde Penders Voetzorg...

Lees meer