Genieten van comfortabel lopen

Wat is een comfortschoen?

Een comfortschoen is een geselecteerde confectieschoen met een comfortabele pasvorm. Deze is veelal verkrijgbaar in diverse wijdtematen en beschikt tevens over uitneembare voetbedden. Dit vergemakkelijkt o.a. het plaatsen van een orthopedisch voetbed/steunzool.


De optimale schoen is dus in feite een comfortabele kwaliteitsschoen. Deze schoen bezit een uitstekende pasvorm, heeft de voor uw voet juiste breedtemaat en sluit goed aan de voet op de wreef en rond de enkel en hiel. Deze schoenen bieden de juiste stabiliteit en ondersteuning met voldoende bewegingsvrijheid op en rond de tenen zodat deze niet bekneld raken.

Doorgaans beschikken comfortschoenen over een uitneembaar voetbed waardoor deze geschikt is voor het dragen van uw eigen steunzolen. Zo nemen de steunzolen geen extra ruimte in, waardoor de pasvorm optimaal blijft.

Penders Schoenen - De winkel voor comfortschoenen

Penders Schoenen is het zustermerk van de schoenenwinkels van Penders Voetzorg en is gericht op de verkoop van kwalitatief hoogwaardige comfortschoenen.

Alle schoenen in de collectie zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een zeer comfortabele pasvorm. Penders Schoenen volgt de nieuwste modetrends waardoor de gevarieerde collectie ook nog eens heel trendy en eigentijds is.

Heeft u behoefte aan een goed schoenenadvies? Dan bent u aan het juiste adres. Alle verkoopadviseurs beschikken over ruime ervaring op het gebied van goede schoenen, voor de (soms) wat moeilijkere voet.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste collectie, acties en evenementen op gebied van schoenen? Volg dan de facebook pagina van Penders Schoenen, of het Instagram kanaal van Penders Schoenen.

Locaties

Op dit moment beschikken wij over een drietal winkels verspreid door het land:

Heythuysen

Dorpstraat 1
Ma-vrij: 9.00 - 17.30 uur
Tel: 0475-472488

Uden

Margrietstraat 16
Ma-vrij: 9.00 - 17.30 uur
Tel: 0413-712013

Breda

Monseigneur Nolensplein 8
Di-vrij: 9.00 - 17.30 uur (maandag gesloten)
Tel: 076-5214262

Kom ook eens langs in de winkel. We staan voor u klaar met een persoonlijk advies.

 

Deel |

Download brochure Bewegen en comfort

In dit themaboekje hebben wij alle belangrijke informatie rondom dit thema gebundeld in een handig PDF document. Download het boekje nu.

Download

Bel mij voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Druk dan op de knop en vul het formulier in. Een van onze medewerkers belt u dan terug op een tijdstip dat het u gelegen komt.

Bel mij

Producten & diensten

Comfortschoen Dames

Informatie over dit product volgt op een later tijdstip.

Lees meer

Comfortschoen Heren

Informatie over dit product volgt op een later tijdstip.

Lees meer

Steunzolen algemeen

Om de druk onder de voet te verminderen of de stand en dynamiek van de voet en het lichaam te...

Lees meer