Maatschoenen brengen je verder

Orthopedische Huisschoen/ pantoffel

Om ook in huis op een prettige en verantwoorde manier te kunnen bewegen is de lichtgewicht orthopedische huisschoen ontwikkeld, ook wel orthopedische pantoffel genoemd.

 

Deze pantoffel is lichter en comfortabeler dan een normale orthopedische schoen en speciaal bedoeld voor gebruik in en rond het huis.

Het bovenwerk van de pantoffel is gemaakt van soepel materiaal zoals stof of vilt, dat niet alleen comfortabel draagt maar ook zorgt voor bescherming. Dit is met name voor mensen met diabetes van groot belang, omdat kleine verwondingen voor hen nare gevolgen kunnen hebben. Het dragen van de pantoffels voorkomt beschadigingen aan de voeten.

Bestellen

Deze op maat gemaakte pantoffels bestelt u tegelijkertijd met uw nieuwe orthopedische schoenen. Vraag uw behandelaar voor meer informatie.

Deel |

Download brochure Op maat

In dit themaboekje hebben wij alle belangrijke informatie rondom dit thema gebundeld in een handig PDF document. Download het boekje nu.

Download

Bel mij voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Druk dan op de knop en vul het formulier in. Een van onze medewerkers belt u dan terug op een tijdstip dat het u gelegen komt.

Bel mij