Maatschoenen brengen je verder

Wie voor het eerst gebruik gaat maken van orthopedische schoenen heeft waarschijnlijk veel vragen. De aanschaf van deze schoenen gaat nu eenmaal anders in z’n werk dan een regulier paar in een schoenenzaak.

Een voetprobleem vraagt soms om een maatwerk schoentechnische oplossing. Veelal is er dan sprake van een ernstige stoornis, dat wil zeggen een afwijking in of het verlies van functies of anatomische eigenschappen van de voeten. In feite kunnen we zeggen dat de noodzaak voor orthopedisch schoeisel ontstaat vanuit oftewel een functioneel probleem danwel een pasvorm-probleem of een combinatie van beiden.

Voetproblemen
Veelal is er dan sprake van een ernstige stoornis, dat wil zeggen een afwijking in of het verlies van functies of anatomische eigenschappen van de voeten.

Een voetprobleem vraagt soms om een maatwerk schoentechnische oplossing. Veelal is er dan sprake van een ernstige stoornis, dat wil zeggen een afwijking in of het verlies van functies of anatomische eigenschappen van de voeten. In feite kunnen we zeggen dat de noodzaak voor de orthpedisch schoeisel ontstaat vanuit oftewel een functioneel probleem danwel een pasvorm-probleem of een combinatie van beiden.