Veilig werken
zonder beperkingen

Voetproblemen kunnen van grote invloed zijn op de prestaties op de werkvloer. De productiviteit neemt hierdoor af en in het slechtste geval treedt kort of zelfs langdurig verzuim op. Daarom is passend en adequaat beroepsschoeisel van groot belang.

Introductie

Voetproblemen kunnen van grote invloed zijn op de prestaties op de werkvloer, zeker bij fysieke beroepen. Denk bijvoorbeeld aan de productiemedewerker met rugklachten, die voortvloeien uit een verkeerde stand van de voeten. De productiviteit neemt hierdoor af en in het slechtste geval treedt kort of zelfs langdurig verzuim op. Dit is niet in het belang van zowel de werknemer als werkgever.

Goede en gespecialiseerde voetzorg is in dit soort gevallen vereist. Daarbij moet niet alleen worden gekeken naar de voeten, maar zeker ook naar de schoenen. Beroepsschoeisel vereist vaak namelijk andere eigenschappen dan normale schoenen.

Veilig werken zonder beperkingen

Voetklachten beperken de productiviteit. Dit is niet in het belang van werkgever en werknemer. Goede en gespecialiseerde voetzorg is in dit soort gevallen vereist. Daarbij moet niet alleen worden gekeken naar de voeten, maar zeker ook naar de schoenen.

Lees meer

Productief en Protectie

Goede voetzorg gericht op de werksituatie draait naar onze mening om twee essentiële aspecten: Productief zijn en blijven zonder hinder te ondervinden van pijn en/of vermoeidheidsklachten, en het bieden van de benodigde bescherming van de voeten.

Lees meer

Onze locaties en contactgegevens

Wilt u weten waar u ons kunt vinden en hoe u ons bereikt met eigen vervoer of via OV? Wilt u direct een afspraak maken? Gebruik dan onderstaande knop om direct naar ons overzicht van alle vestigingen en spreekuurlokaties te gaan.

Zoek vestiging

Certificering en normering

Confectie werk- en veiligheidsschoenen moeten voldoen aan geldende normen en richtlijnen op het gebied van arbo en veiligheid. Lees alles over veiligheidseisen.

Lees meer

ESD/ATEX/EIL

Om uw veiligheid te garanderen laten wij elk paar ESD/ATEX/EIL veiligheidsschoenen na productie door een onafhankelijk meetlaboratorium doormeten.

Lees meer

Vergoedingen beroepsschoeisel

Een zorgverzekeraar vergoedt in principe alleen orthopedische schoenen die privé gedragen worden. Lees verder voor alle informatie over vergoedingen.

Lees meer

(Semi-) orthopedisch beroepsschoeisel

Binnen bepaalde beroepsgroepen vragen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) extra aandacht voor de veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Lees meer

OVAC bij orthopedisch beroepsschoeisel

Een geringe aanpassing aan de confectie werk- of veiligheidsschoenen (OVAC) is vaak voldoende om kleine voetproblemen op te lossen.

Lees meer

Zakelijke testimonials

In deze rubriek geven wij werknemers en werkgevers het woord over hun samenwerking met Penders Voetzorg. Lees hun persoonlijke verhaal.

Lees meer

Nieuws

Meer nieuws

Blogs

Meer berichten

Klanten over Penders (77)

8.5
Klantvriendelijkheid:
Informatie:
Deskundigheid:
Service:
Levertijden:

Per leeftijdscategorie:

  • 0-12:
  • 13-21:
  • 22-40:
  • 41-65:
  • 65+:

Per geslacht:

  • female 32%
  • male 68%

Producten & diensten:

Klanten waarderen onze producten/diensten gemiddeld met een: 8

Alle beoordelingen