Veilig werken
zonder beperkingen

  Speciale voorzieningen: ESD/ATEX/EIL

  Afhankelijk van de omgeving waarin veiligheidsschoenen worden toegepast, kunnen speciale elektrische eigenschappen aan deze schoenen worden gesteld. Zo zijn er verschillende elektrische eigenschappen aan veiligheidsschoenen voor ruimtes waar elektronicamontage (ESD) plaatsvindt.

  Deze zijn weer tegengesteld aan veiligheidsschoenen voor elektromonteurs die met laagspanning (220v/380v) werken (EIL). Daarnaast zijn er mensen die met explosieve stoffen of gassen werken en om die reden aan de ATEX richtlijnen moeten voldoen om te zorgen dat ze middels hun schoenen niet zelf een ontstekingsbron vormen.

  Penders Voetzorg heeft de juiste expertise en materialen in huis om uw veiligheidsschoenen te voorzien van de juiste elektrische eigenschappen, passend bij uw werkomgeving.

  Om uw veiligheid te garanderen laten wij elk paar ESD/ATEX/EIL veiligheidsschoenen na productie door een onafhankelijk meetlaboratorium doormeten. Bij elk paar veiligheidsschoenen met speciale elektrische voorzieningen wordt een meetrapport bijgevoegd, waarin alle belangrijke elektrische eigenschappen staan vermeld die de veiligheidskundige van het bedrijf waar u werkzaam bent nodig heeft.

  Deel |