Veilig werken
zonder beperkingen

  OVAC bij werk- en veiligheidsschoenen

  Een geringe aanpassing aan de confectie werk- of veiligheidsschoenen (OVAC) is vaak voldoende om kleine voetproblemen op te lossen. Dit kan zowel een aanpassing aan de binnenkant of buitenkant van de schoen zijn, zoals het verbeteren van de afwikkeling of het verhogen van de hak of zool.

  Door deze aanpassing loopt de patiënt een stuk comfortabeler of ervaart deze bijvoorbeeld een merkbare verbetering in het looppatroon.

  Een van onze voetspecialisten analyseert uw klachten en bepaalt of aanpassingen aan een normale confectie werk- of veiligheidsschoen voldoende zijn om uw voetklachten te ondervangen. Meestal wordt er een voetafdruk gemaakt en geven wij een schoenadvies.

  U kunt ervoor kiezen om uw bestaande schoenen te laten aanpassen of nieuwe schoenen aan te schaffen. Hiervoor kunt u indien gewenst een keuze maken uit onze collectie. Deze werk- of veiligheidsschoenen zijn tevens geschikt voor steunzolen. Bij het verrichten van aanpassingen zorgen wij er altijd voor dat het
  uiterlijk van uw schoenen zo min mogelijk verandert. Aanpassingen aan veiligheidsschoenen kunnen consequenties voor de certificering en normering hebben.

  Deel |

  Download brochure Werk en Arbeid

  In dit themaboekje hebben wij alle belangrijke informatie rondom Werk en Arbeid gebundeld in een handig PDF document. Download het boekje nu.

  Download

  Zoek een vestiging

  Wilt u weten waar u ons kunt vinden, of wilt u direct een afspraak maken? Gebruik onderstaande knop om direct een vestiging bij u in de buurt te zoeken.

  Zoek vestiging