Veilig werken
zonder beperkingen

  Veilig werken zonder beperkingen

  Voetproblemen kunnen van grote invloed zijn op de prestaties op de werkvloer, zeker bij fysieke beroepen. Denk bijvoorbeeld aan de productiemedewerker met rugklachten, die voortvloeien uit een verkeerde stand van de voeten. De productiviteit neemt hierdoor af en in het slechtste geval treedt kort of langdurig verzuim op.

  Dit verzuim is niet in het belang van zowel de werknemer als werkgever. Goede en gespecialiseerde voetzorg is in dit soort gevallen vereist. Daarbij moet niet alleen worden gekeken naar de voeten, maar zeker ook naar de schoenen. Beroepsschoeisel vereist vaak namelijk andere eigenschappen dan normale schoenen.

  Veilige werksituatie

  Het doel is om de werknemer met de juiste, op de eigen werksituatie toegesneden oplossing, weer klachtenvrij te krijgen en houden. Een ander belangrijk aspect op de werkvloer is veiligheid. Voor uw voeten biedt veiligheidsschoeisel de beste bescherming. Dit kunnen confectieveiligheidsschoenen zijn, maar voor de voet met problemen of afwijkingen is een adequate oplossing qua bescherming, stabiliteit, ondersteuning en draagcomfort erg belangrijk.

  Passende bescherming voor elke voet

  Penders Voetzorg heeft de juiste expertise en oplossingen in huis om werknemers en werkgevers te adviseren over de best passende bescherming voor voeten in de werksituatie. We kunnen daarbij putten uit een uitgebreid assortiment veiligheidsschoenen en werkschoenen.

  Veiligheid op maat

  Indien volledig maatwerk nodig is, omdat reguliere confectieproducten niet voldoen, kunnen wij een orthopedische werkschoen of veiligheidsschoen maken die veilig en verantwoord werken mogelijk maakt. Zelfs zodanig dat deze voldoet aan de eisen voor elektrostatische ontlading (ESD), explosiegevaar (ATEX) en/of laagspanning (EIL).

  Deel |

  Download brochure Werk en Arbeid

  In dit themaboekje hebben wij alle belangrijke informatie rondom Werk en Arbeid gebundeld in een handig PDF document. Download het boekje nu.

  Download

  Zoek een vestiging

  Wilt u weten waar u ons kunt vinden, of wilt u direct een afspraak maken? Gebruik onderstaande knop om direct een vestiging bij u in de buurt te zoeken.

  Zoek vestiging