Beweeg je vrij

  Welk thema past bij mij?

  Wij vinden dat goede zorg voor voeten altijd samengaat met aandacht voor de persoonlijke wensen en behoeften van onze klanten. Dit begint volgens ons al bij de allereerste kennismaking met onze organisatie. Daarom hebben wij onze informatiebrochures en website opgezet vanuit een thema gedachte.

  Diverse thema's rondom voetzorg

  In totaal zijn er zes thema's rondom voetzorg ontwikkeld. Een deel van de thema's richt zich op veelvoorkomende ziektebeelden, waarbij voetzorg een belangrijke rol speelt. Dit zijn de thema's ‘Diabetes’ en ‘Reuma en chronische pijn’ (Nog te verschijnen).

  Andere thema's zijn gericht op een bepaalde doelgroep, zoals het thema ’Kinderen’, waarin informatie over achtergronden en oplossingen voor voetproblemen bij kinderen te vinden is. Het thema 'Bewegen en comfort’ biedt informatie over eenvoudige, alledaagse voetproblemen en het thema ‘Op maat’ is bedoeld voor mensen die zijn aangewezen op orthopedische schoenen en aanverwante maatvoorzieningen.

  Tot slot bieden we ook een reeks thema's die betrekking hebben op een specifieke context waarbinnen voetproblemen een rol spelen. Dit zijn de thema's ’Sport en vrije tijd‘ en ‘Werk en arbeid’. 

  Wij hopen u met deze thematische benadering snel wegwijs te maken binnen de voor u relevante informatie. Mocht u suggesties voor verbeteringen hebben, dan nemen wij die graag ter harte.

  Deel |

  Poll Thema-aanpak

  Wat vind je van onze thema-aanpak?

  Penders Voetzorg hanteert een themastructuur om zo specifieke cliëntbehoeften te bundelen. Wat vind je hiervan?