Beweeg je vrij

Hoofd financiële administratie M/V (fulltime)

29-07-2019, Heythuysen

Voor ons hoofdkantoor te Heythuysen zijn wij op zoek naar een ervaren, fulltime Hoofd financiële administratie.

De Feeture Group (Feeture) bestaat uit Penders Voetzorg en Choose Your Shoes (CYS) met wereldwijd circa 700 medewerkers.

Penders Voetzorg levert voetzorg in de meest ruime zin van het woord en heeft 9 vestigingen in Zuid-Nederland. Naast (semi-) orthopedische schoenen kan de klant hier terecht voor een deskundig advies, steunzolen, detailhandel in comfortschonen en voetbehandelingen geleverd door een team van orthopedische schoentechnici, podotherapeuten, podologen en medisch pedicures.

CYS is ’s werelds grootste producent van maatwerk orthopedische schoenen. Vanuit productiefaciliteiten in de omgeving Heythuysen (Nederland), Manila (Filippijnen) en São João da Madeira (Portugal) levert CYS wereldwijd in 20 landen aan een breed scala van professionele voetzorgaanbieders.

Voor de beide dochterondernemingen levert Feeture vanuit het Shared Service Center (SSC) ondersteunende diensten op het gebied van ICT, Business Intelligence, HR en financiële- en salarisadministraties.

Voor ons hoofdkantoor te Heythuysen zijn wij op zoek naar een ervaren, fulltime Hoofd financiële administratie.

Als Hoofd financiële administratie ben je er verantwoordelijk voor dat de financiële middelen in de gehele organisatie optimaal, verantwoord en transparant beheerd en geadministreerd worden en dat daarbij de administratieve organisatie voor alle juridische entiteiten binnen Feeture efficiënt en zorgvuldig ingevuld wordt.

JOUW ROL

 • Je coacht, motiveert en stuurt de acht medewerkers op de financiële afdeling aan en stimuleert de teambuilding en ontwikkeling van de medewerkers;
 • je coördineert en bewaakt het debiteuren- en crediteurenbeheer, alsmede de tijdige en volledige vastlegging van alle overige financiële mutaties;
 • je draagt zorg voor de controle op de financiële boekingen en de maandafsluitingen;
 • je bereidt de aangiften Omzetbelasting voor;
 • je bent de contactpersoon voor de accountant op operationeel vlak en bereidt de accountantscontrole voor;
 • je stelt, in samenspraak met de financieel controller periodieke financiële rapportages op en deelt proactief bevindingen en aanbevelingen;
 • je ondersteunt in het budgetteringsproces en het proces van de totstandkoming van de jaarrekening;
 • je onderzoekt en rapporteert over knelpunten in de administratieve organisatie en adviseert over aanpassingen en verbeteringen en implementeert deze binnen de gehele organisatie in binnen- en buitenland;
 • je bewaakt en beheert de assurantieportefeuille alsmede de leasecontracten van het wagenpark.

Binnen Penders Voetzorg en CYS zijn we volop in de voorbereidende fase van verbetering van diverse processen en vernieuwing van het ERP systeem. Bij de verdere voorbereidingen en uitrol zul je een actieve rol vervullen binnen dit project.

JOUW PROFIEL

 • Een afgeronde financiële HBO opleiding (HEAO of SPD/Bedrijfsadministratie) met aanvullende managementopleiding/training en relevante werkervaring binnen een SSC (in een internationaal opererende organisatie).
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring.
 • Je beschikt over gedegen vakkennis, bent stressbestendig en gewend te werken op basis van een financiële kalender, werkt accuraat en voelt je prettig in een centrale, afwisselende en sturende rol.
 • Jje hebt kennis van financieel administratieve software (o.a. kennis van rapportagetools en uitstekende kennis van Excel). Kennis van Microsoft Dynamics NAV en Power BI is een pré.
 • Kennis van declaratieprocedures in de zorg is een pré.
 • Je voelt je verantwoordelijk, bent resultaatgericht, proactief en gericht op het leveren van kwalitatief goed werk samen met je team;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift; Duits is een pré.

INTERESSE GEWEKT?

Wij willen je helpen het beste uit jezelf te halen en we geven je graag de kans om te groeien en verder te ontwikkelen. Werken bij de Feeture Group betekent werken bij een organisatie die ambitieus, professioneel en gedreven is. Zijn dit waarden die jou aanspreken en inspireren om elke dag weer het beste uit jezelf te halen? Dan zou deze functie perfect bij jou kunnen passen.

Zie je jezelf bij ons werken als Hoofd financiële administratie? Geweldig - we willen je graag beter leren kennen! Stuur dan je motivatiebrief met CV naar vacature@pendersvoetzorg.nl ter attentie van Linda Berkers.

Je kunt tot en met 30 augustus 2019 reageren.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie over onze organisaties kun je vinden op: www.pendersvoetzorg.nl en www.chooseyourshoes.eu.

Wij vragen kandidaten die geen ervaring hebben niet te solliciteren. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Deel |