Beweeg je vrij

Medewerker Operations Support m/v (32 uur p/week)

23-01-2019, Heythuysen

Voor ons hoofdkantoor in Heythuysen zijn wij op zoek naar een Medewerker Operations Support (m/v).

Penders Voetzorg levert voetzorg in de meest ruime zin van het woord. Naast (semi-) orthopedische schoenen en aanverwante producten kan de klant bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij onze specialisten, podotherapeuten, podologen, medisch pedicures en orthopedische schoentechnici.

Penders Voetzorg is onderdeel van de FC Feeture Groep, met wereldwijd meer dan 650 medewerkers. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.pendersvoetzorg.nl

FUNCTIE INFORMATIE:

Voor ons hoofdkantoor in Heythuysen zijn wij op zoek naar een Medewerker Operations Support (m/v). In eerste instantie gaat het om een tijdelijke functie tot eind 2019 maar deze wordt mogelijk verlengd.

De afdeling Operations Support is verantwoordelijk voor het optimaliseren en ondersteunen van de operationele werkprocessen. Je neemt werk uit handen van de dagelijkse operatie zodat onze filialen zich volledig op klantzorg kunnen richten. Van het maken van de planning voor behandelaars en klachtenafhandeling tot administratieve taken en contacten met zorgverzekeraars.

Dit nieuwe team is ontstaan door de samenvoeging van diverse afdeling. Er is veel dynamiek en de afdeling is volop in ontwikkeling waarbij een roulatie van de hieronder genoemde taken (die eerst verspreid waren over de diverse afdelingen) het uitgangspunt gaat zijn.

JOUW ROL:

  • Opstellen van lange termijn planningen voor behandelaars, vragen hierover beantwoorden, adviseren over de inzet van medewerkers en medewerkers front office instrueren t.a.v. de administratieve verwerking;
  • Uitvoeren van de zorgadministratie. Dit bestaat o.a. uit het invoeren van orders, het indienen van aanvragen bij zorgverzekeraars, het contact onderhouden met de zorgverzekeraars t.a.v. vergoedingen en lever-informatie, verwerken van declaraties richting zorgverzekering en zorggroepen en het verzorgen van de facturatie;
  • Uitvoeren, monitoren en verbeteren van administratieve processen. Hieronder valt o.a. de registratie van gegevens aangeleverd door behandelaars, het klantcontact met nieuwe klanten, het invoeren van nieuwe artsen en behandelaars, mailingen versturen, het uitvoeren van het klanttevredenheidsonderzoek, de algemene mailbox beheren, contractafspraken met Medisch Pedicures controleren en klantdossiers bijhouden en beheren;

FUNCTIE EISEN:

  • Opleiding MBO-administratief, niveau 4;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van MS Office programma’s;
  • Bij voorkeur kennis van Navision

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Werken bij Penders Voetzorg betekent werken bij een organisatie die ambitieus en gedreven is. Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdig karakter, de korte communicatielijnen, een jong team en een professionele uitstraling. Uiteraard horen hier een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Ben je per direct beschikbaar en wil je bij ons werken als Medewerker Operations Support? Dan willen we je graag beter leren kennen! Stuur hiervoor je motivatiebrief met uitgebreid CV naar  m.franssen@pendersvoetzorg.nl. Voor inhoudelijke vragen m.b.t. deze vacature kun je terecht bij Anita Zeelen, 06-46123056.

Wij vragen kandidaten die geen ervaring hebben niet te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct
Deel |