Beweeg je vrij

Medisch pedicure, parttime (24-32 uur)

18-07-2019, Den Haag

Voor de Regio Den Haag/Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren medisch pedicure voor 24 - 32 uur per week.

Penders Voetzorg levert voetzorg in de meest ruime zin van het woord. Naast (semi-) orthopedische schoenen en aanverwante producten kan de klant bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij onze specialisten, podotherapeuten, register podologen, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnici.

In de jaren 70 is Penders Voetzorg gestart als familiebedrijf en inmiddels is het uitgegroeid tot een organisatie met 9 filialen en ruim 100 aanmeetlocaties. Er is veel aandacht voor de samenwerking tussen de individuele vestigingen en voor de begeleiding en kwaliteit van het personeel. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.pendersvoetzorg.nl

WERKZAAMHEDEN

  • Het uitvoeren van medische voetverzorging conform het behandelplan.
  • Op professionele wijze een anamnese uitvoeren.
  • Het afstemmen van het behandelplan met de andere disciplines binnen Penders.
  • Het doorverwijzen van patiënten met een verhoogd risico naar de podotherapeut voor het opstellen van een behandelplan.

FUNCTIEPROFIEL

Een stressbestendig, initiatiefrijk persoon met een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding. Je bent gediplomeerd medisch pedicure, zeer zelfstandig en hebt een flexibele instelling. Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en hebt affiniteit met automatisering. In hoofdzaak ben je inzetbaar op locaties in Den Haag en Gouda, maar ook Delft en Rotterdam kunnen als werklocatie tot de mogelijkheden behoren.

INTERESSE

Werken bij Penders Voetzorg betekent werken bij een organisatie die ambitieus en gedreven is. Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdig karakter, de korte communicatielijnen, een jong team en een professionele uitstraling. Uiteraard horen hier een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Zie je jezelf bij ons werken als medisch pedicure? Dan kun je jouw motivatie met uitgebreid CV richten aan vacature@pendersvoetzorg.nl ter attentie van Linda Berkers, HR Manager.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Thijs Hakvoort, Areamanager op 06-15044010.

Solliciteer direct
Deel |