Beweeg je vrij

Medische pedicure (parttime, 16uur)

04-06-2018,

Voor de Regio’s Delft en Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren medisch pedicure voor 16 uur per week.

Penders Voetzorg levert voetzorg in de meest ruime zin van het woord. Naast (semi-) orthopedische schoenen en aanverwante producten kan de klant bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij onze specialisten, podotherapeuten, register podologen, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnici.

Penders Voetzorg is onderdeel van de FC Feeture Groep. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.pendersvoetzorg.nl.

Jouw rol

  • Het uitvoeren van medische voetverzorging conform het behandelplan.
  • Op professionele wijze een anamnese uitvoeren.
  • Het afstemmen van het behandelplan met de andere disciplines binnen Penders.
  • Het doorverwijzen van patiënten met een verhoogd risico naar de podotherapeut voor het opstellen van een behandelplan.

Jouw profiel

Een stressbestendig, initiatiefrijk persoon met een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding. Je bent gediplomeerd medisch pedicure, zeer zelfstandig en hebt een flexibele instelling. Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en hebt affiniteit met automatisering.

Wat mag je van ons verwachten

Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdig karakter, de korte communicatielijnen, een jong team en een professionele uitstraling. Uiteraard horen hier een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Heb je interesse in deze functie

Dan kun je jouw motivatie met uitgebreid CV richten aan: m.franssen(at)pendersvoetzorg.nl

Of per post aan:
Penders Voetzorg
T.a.v. Monique Franssen
Postbus 3116
6093 ZJ Heythuysen

Solliciteer direct
Deel |