Beweeg je vrij

Podotherapeuten (fulltime/parttime)

19-05-2017,

Voor diverse vestigingen binnen Nederland zijn wij op zoek naar podotherapeuten (m/v), zowel parttime als fulltime. Lees verder voor meer informatie.

Penders Voetzorg is een professionele en ambitieuze organisatie die al zo’n 35 jaar actief is in de Nederlandse markt voor orthopedisch maatschoeisel en podotherapie.

Wij zijn groot geworden door een sterke ondernemingszin, een dosis lef en vooral hard werken. Daardoor hebben we een vooraanstaande positie bereikt als een van de grotere aanbieders van voetzorg en genieten we een reputatie als leidend en vernieuwend.

In 11 vestigingen zijn in totaal 120 mensen werkzaam. Buiten het bedrijf bij toeleveranciers werken daarnaast nog eens 30 mensen aan de vervaardiging van onze orthopedische schoenen en steunzolen.

Onze missie is het leveren van professionele en persoonlijke oplossingen voor een breed scala aan voetproblemen en ter vergroting van de individuele bewegingsvrijheid van mensen, resulterend in lange termijn relaties met onze klanten, voorschrijvers en zorgverzekeraars.

Podotherapeut (m/v) parttime/fulltime

Jouw rol

  • Zelfstandig houden van spreekuren met onze klanten
  • Op professionele wijze een anamnese, voortbrengingsproces, kwaliteitsbewaking en nazorgtraject uitvoeren
  • Naast podotherapie richt je je ook op de orthopedische therapiemogelijkheden, hiervoor volg je een interne opleiding
  • Verzorgen van lezingen voor diverse doelgroepen
  • Samenwerking in de diabetes ketenzorg in de 1ste lijn
  • Multidisciplinaire spreekuren in de 2de lijn

Jouw profiel

Een stressbestendig, initiatiefrijk persoon met een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding. Je bent gediplomeerd podotherapeut, zeer zelfstandig, werkt graag in teamverband en hebt een flexibele instelling. Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en hebt affiniteit met automatisering.

Wat mag je van ons verwachten

Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdig karakter, de korte communicatielijnen, een jong team en een professionele uitstraling. Uiteraard horen hier een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Heb je interesse in deze functie

Dan kun je jouw motivatie met uitgebreid CV richten aan L.Bongers@pendersvoetzorg.nl
 
Of per post aan:

Penders Voetzorg
T.a.v. Linda Bongers
Postbus 3116
6093 ZJ Heythuysen

Solliciteer direct
Deel |