Beweeg je vrij

Registerpodoloog Den Haag & Delft M/V (32-40 uur per week)

17-04-2019, Den Haag

Voor onze vestigingen in Den Haag en Delft zijn wij op zoek naar een Registerpodoloog. In eerste instantie is het een tijdelijk dienstverband, echter met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.

Penders Voetzorg levert voetzorg in de meest ruime zin van het woord. Naast (semi-) orthopedische schoenen en aanverwante producten kan de klant bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij onze specialisten, podotherapeuten, podologen, medisch pedicures en orthopedisch schoentechnici.

In de jaren 70 is Penders Voetzorg gestart als familiebedrijf en inmiddels is het uitgegroeid tot een organisatie met 9 filialen en ruim 100 aanmeetlocaties. Er is veel aandacht voor de samenwerking tussen de individuele vestigingen en voor de begeleiding en kwaliteit van het personeel. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.pendersvoetzorg.nl

Voor onze vestigingen in Den Haag en Delft zijn wij op zoek naar een Registerpodoloog. In eerste instantie is het een tijdelijk dienstverband, echter met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.

WERKZAAMHEDEN  

  • Zelfstandig houden van spreekuren met onze klanten;
  • Op professionele wijze een anamnese, voortbrengingsproces, kwaliteitsbewaking en nazorgtraject uitvoeren;
  • Naast podologie richt je je ook op de orthopedische therapiemogelijkheden, hiervoor volg je een interne opleiding;
  • Verzorgen van lezingen voor diverse doelgroepen;
  • Samenwerking in de 1ste lijn.

JOUW PROFIEL

Een stressbestendig, initiatiefrijk persoon met een klantgerichte instelling en een positieve werkhouding. Je bent gediplomeerd Registerpodoloog, zeer zelfstandig, werkt graag in teamverband en hebt een flexibele instelling. Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en hebt affiniteit met automatisering.

INTERESSE

Werken bij Penders Voetzorg betekent werken bij een organisatie die ambitieus en gedreven is. Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdig karakter, de korte communicatielijnen, een jong team en een professionele uitstraling. Uiteraard horen hier een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Zie je jezelf bij ons werken als Registerpodoloog? Dan ontvangen wij heel graag je motivatiebrief met uitgebreid CV. Deze kun je sturen naar vacature@pendersvoetzorg.nl ter attentie van Thijs Hakvoort. Voor inhoudelijke vragen m.b.t. deze vacature kun je ook bij hem terecht op telefoonnummer:
06-15044010. 

Solliciteer direct
Deel |