Beweeg je vrij

Vestigingsleider Arenbos - Fulltime (M/V)

13-09-2019, Heythuysen

Voor CYS, gevestigd te Heythuysen, zijn we momenteel op zoek naar een vestigingsleider voor locatie Arenbos (fulltime - M/V)

CYS produceert orthopedische schoenen en alle nevenproducten om te komen tot een op maat gemaakte schoen die voldoet. We richten ons op de business-to-business markt en leveren onze producten niet direct aan de eindklant. Onze productielocaties bevinden zich in de Filipijnen en Portugal, alle andere activiteiten worden uitgevoerd op onze hoofdlocatie in Heythuysen.

De vestigingsleider is verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang en afhandeling van alle productieorders binnen de werkplaats op Arenbos alsmede de kwaliteitsborging van de producten, kennisborging van de processen en de aansturing van de medewerkers.

Hij of zij bekommert zich om het persoonlijk welzijn en de ontwikkeling van de medewerkers binnen de vestiging. De vestigingsleider geeft sturing en is verantwoordelijk voor de realisatie van de operationele KPI’s van de vestiging.

Jouw rol:

  • Leidinggeven: je coacht en stuurt medewerkers aan in de uitoefening van de eigen functie en stuurt op voldoende bezetting en aanwezigheid bij ziekte en of verlof. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve realisatie van de productieorders.
  • Je draagt zorg voor kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstverlening binnen de vestiging. Je doet dit o.a. doordat je actief de KPI’s bewaakt en je onderzoekt de oorzaken van mogelijke afwijkingen. Je doet verbetervoorstellen aan de Manager Operations and Logistics ten aanzien van de operationele processen.
  • Je bent aanspreekpunt en beantwoordt interne en externe vragen over de voortgang van orders. Interne klanten en afdelingen worden door jou goed en tijdig geïnformeerd.
  • Je staat voor kwaliteit; je verzorgt interne scholingen, rapporteert afwijkingen en verbeterpunten t.o.v. het proces en denkt mee met oplossingen, handelt klachten af, ziet toe op naleving van wet- en regelgeving zoals het consequent gebruik maken van PBM en verzorgt rondleidingen.

Jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door opleiding of ervaring. Passende vooropleiding tot (of ruime werkervaring) orthopedisch schoentechnicus DHTA of Fontys Hogeschool of opleiding tot podotherapeut.
  • Actuele vakkennis op het gebied van orthopedische schoentechniek en/of podotherapie, kennis van Microsoft Office, Microsoft Dynamics NAV
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring, aangevuld met opleiding in de vorm van cursussen of training.
  • Persoonskenmerken: energiek, proactief en communicatief vaardig.

Wat mag je van ons verwachten:

Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdig karakter, de korte communicatielijnen, een energiek en dynamisch team en een professionele uitstraling. Uiteraard horen hier een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Zie je jezelf bij ons werken als Vestigingsleider? Dan ontvangen wij heel graag je motivatiebrief met uitgebreid CV. Deze kun je sturen naar l.berkers@cysgroup.eu ter attentie van Linda Berkers (HR Manager). Voor inhoudelijke vragen m.b.t. deze vacature kun je terecht bij Ralf Vervoort (Manager Operations and Logistics) op telefoonnummer: 06 - 27876183.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct
Deel |