Ontdek de 3D-geprinte voetbedden van Wiivv

De allernieuwste trend uit Amerika

Schoenen die gemaakt zijn voor iedereen, passen niemand! Creëer daarom nu jouw eigen Wiivv zooltjes. Wiivvs zijn helemaal hot in Amerika. Deze voetbedden worden speciaal op maat gemaakt voor jouw voeten. Wiivvs zorgen voor maximaal comfort, minder vermoeidheid en een betere lichaamshouding.

Bestel nu zonder risico, dankzij onze 30-dagen Happininess garantie.

Wiivv 'custom-made insoles' zijn inlays/zooltjes van 3/4e lengte die precies gemaakt worden zoals jij ze zelf ontworpen hebt. Uiteraard op basis van jouw eigen, unieke voetvorm en voetboog. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is deze te fotograferen met behulp van de mobiele app van Wiivv.

Wiivv inlays kosten €79,00 en bieden de mogelijkheid om de zooltjes geheel naar eigen smaak te customizen. Kopers kunnen kiezen uit vier basiskleuren en vijf verschillende designs voor de toplaag.

Zo werkt het >>

Waarom Wiivv?

Maximaliseer comfort

Waar je ook bent, op het werk of thuis, de zachte, comfortabele toplaag van foam zorgen voor het comfort dat je nodig hebt. De hele dag door.

Verminder vermoeidheid

Zonder ondersteuning van het voetgewelf zakt de voetboog in. Hierdoor raken je voeten vermoeid. De inlegzolen van Wiivv zorgen voor de ondersteuning die JIJ nodig hebt. #Keepgoing

Verbeter lichaamshouding

De meeste mensen staan van nature niet helemaal recht. De hielcup en de op maat gemaakte ondersteuning van je voetboog bieden jou de basis voor een natuurlijk rechte houding.

Wiivv bij voetklachten

Zooltjes van Wiivv kunnen zelfs worden ingezet bij lichte, beginnende voetklachten zoals peesplaatontsteking, pijnlijke gewrichten en snel vermoeide voeten. De insteek van Wiivv inlegzolen is echter primair gericht op comfort en ondersteuning, en niet op het corrigeren van een foute voetstand zoals bij steunzolen van de podotherapeut.

Maatwerk via 3d printing

3d-geprinte schoenen en zooltjes zijn helemaal hot in Amerika. Maar er zijn slechts enkele modellen die daadwerkelijk geschikt zijn voor massaproductie. De Amerikaans/Canadese startup Wiivv speelt hier goed op in met zijn maatwerk producten.