Hoe kan ik zooltjes van Wiivv bestellen? Wat zijn de levertijden? Is jullie App ook voor Android te gebruiken en wat is nu eigenlijk het verschil tussen Wiivv zooltjes en echte steunzolen? Op deze en nog veel meer vragen hebben we deze pagina ingericht. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene vragen

Hoe kan ik Wiivvs bestellen?

Via deze webshop kun je een purchase code kopen. Deze ontvang je via de email. Download vervolgens de Wiivv app in de App store of Play store en begin met het ontwerpen van je eigen Wiivv zooltjes. Vul aan het einde van de rit jouw zojuist aangeschafte purchase code in om de bestelling te plaatsen.

Wat is jullie retour policy?

Penders Voetzorg biedt u een 30-dagen Happiness garantie. Heeft u Wiivv inlays gekocht en bent niet tevreden, neem dan contact met ons op, en dan regelen we het van daaruit verder.

Wat is het verschil met kant-en-klare zooltjes uit de winkels?

De meeste kant-en-klare zooltjes voegen feitelijk enkel een beetje demping toe. Ze bieden geen op maat gemaakte ondersteuning van je voet. Of ze bieden wel een soort ondersteuning, echter dan geschikt voor elke voeten. Helaas hebben alle voeten echter een andere vorm en eigenschappen. Hierdoor zul je nooit het maximale comfort uit deze zooltjes halen.

De zooltjes van Wiivv bieden wel comfort en ondersteuning die exact op jouw voet gemaakt is, en dit voor een prijs die slechts marginaal hoger is.

Steunzool- en medische vragen

Wat is het verschil met steunzolen van de podotherapeut?

Het grote verschil met steunzolen van de podotherapeut zit hem in het feit dat deze laatste met name corrigerende eigenschappen bieden (bijvoorbeeld bij een foutieve stand van de enkel). Hier zijn ook podotherapeutische consults aan verbonden. De prijzen van dit soort steunzolen liggen ook veel hoger (circa €100 -€250 euro) dan de zooltjes van Wiivv.

De zooltjes van Wiivv zijn ontworpen om comfort te bieden aan de voeten van 8 van de 10 mensen. Ze kunnen zelfs helpen bij lichte voetklachten. Echter is de insteek van Wiivv zooltjes niet medisch.

Hoe krijgen jullie de juiste maten van mijn voeten?

De foto's die je maakt middels jouw smartphone, geven ons de ruwe informatie die we nodig hebben om een nauwkeurig 3d-model van je voet te maken.

Op de eerste twee foto's die je maakt, zie je het papieren A4 vel liggen. Dit wordt bepaald om de schaal te bepalen. Op de volgende foto's die je maakt is juist de voetboog weer duidelijk zichtbaar.

Vervolgens gebruikt Wiivv een speciaal computerprogramma om het 3d-model te maken. Op basis hiervan wordt de Wiivv inlay 3d-geprint middels de zgn. SLS techniek.

P.S. Tevens maak je nog een 'lege' foto. Deze wordt gebruikt om te bepalen welke onderwerpen op de achtergrond genegeerd mogen worden door het computerprogramma (waardoor enkel de voet overblijft).

Vragen over de mobiele app

Voor welke besturingssystemen is de mobiele app van Wiivv geschikt?

De app is gratis te downloaden voor zowel iOS (Apple) als Android.

Kunnen jullie voorbeelden geven van perfecte voetfoto's zoals gevraagd in de app?

De volgende foto's beschouwen wij als perfect. De belichting is goed. De ondergrond is stevig. De voet en voetboog is goed zichtbaar en de vier hoeken van het vel papier zijn duidelijk in beeld.

 

Kan ik ook een iPad gebruiken om Wiivv zooltjes te bestellen?

Nee, momenteel niet. De app is geoptimaliseerd voor het camera systeem van de iPhone 5 en hoger (i.c.m iOS 8.1 of hoger). Ondersteuning voor de iPad staat wel op de planning voor de toekomst.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.