Beweeg je vrij

Zoeken

 • Penders Voetzorg op de Gezondheidsbeurs

  Penders Voetzorg zal op 25, 26 en 27 januari samen met de Bas van de Goor Foundation aanwezig zijn op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

  Bekijk pagina
 • Schrijf je in voor WeBike2ChangeDiabetes

  Is mountainbiken je passie? En ga je een uitdaging niet uit de weg? Ga dan deze nieuwe challenge van de BvdGF aan. Bedwing van 15 t/m 22 juni 2013 het ruige Noorse landschap. Fiets in 485 km van Lillehammer, dwars door Noorwegen, naar Åndalsnes aan de Noorse westkust. Door mee te doen aan ‘Webike2changediabetes’ steun je de Bas van de Goor Foundation (BvdGF).

  Bekijk pagina
 • 25e Sportkamp Bas van de Goor Foundation

  De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) organiseert in de week van 21 juli in het Limburgse Landgraaf al weer haar 25e sportkamp voor kinderen met diabetes type 1.

  Bekijk pagina
 • Diabetes Iceland Challenge 2014

  Van 4 t/m 12 juli 2014 organiseert de Bas van de Goor Foundation een fantastische challenge die plaats zal vinden in IJsland. Penders Voetzorg is partner van de BvdGF en mag daarom exclusief één plek vergeven.

  Bekijk pagina
 • [IDC2014] Even voorstellen: Annet

  Medio juni vindt de Diabetes Iceland Challenge plaats. Deze challenge wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation. Tijdens deze challengte trekt een team van 12 mensen met diabetes, onder begeleiding van een medisch team, door IJsland heen. Deze Challenge staat volledig in het teken van zelfmanagement. Annet de Leeuw-den Boer zal daar, mede namens Penders Voetzorg, deelnemen aan de challenge. Lees hier haar verhaal.

  Bekijk pagina
 • Loopanalyses en TV opnames bij Penders

  Van 4 t/m 12 juli 2014 organiseert de Bas van de Goor Foundation een fantastische challenge die plaats zal vinden in IJsland. Alle deelnemers van de challenge hebben diabetes. Diabetes is een risicofactor voor de gezondheid van voeten. Daarom kwamen de deelnemers vandaag bij elkaar bij Penders Voetzorg in Gouda. Hier werden hun voeten verder geanalyseerd. Een team van RTL 4 was aanwezig om professionele video opnames te maken.

  Bekijk pagina