Beweeg je vrij

Zoeken

 • Gratis Voetcheck tijdens Wandelvierdaagse

  Eergisteren, 21 mei, ging de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2013 van start. T/m vrijdag 24 mei kunt u bij de tent van Penders Voetzorg terecht voor een GRATIS voetcheck.

  Bekijk pagina
 • PAST Schoenen in nieuw hoofdkantoor Penders

  In de zomermaanden van 2014 zal Penders Voetzorg Heythuysen (LB) haar intrede doen in het voormalig gemeentehuis van Heythuysen. Deze prachtige locatie zal worden omgetoverd tot een groot voetzorg centrum waar alle faciliteiten op het gebied van voetzorg samenkomen. Om schoen en voetzorg perfect op elkaar af te kunnen stemmen zal PAST schoenen de zorg voor de juiste schoen op haar nemen. Met maar liefst 160m2 aan schoenspecialisme voor dames, heren, kinderen en wandelschoenen kunnen we wel spreken van een uniek concept waarin bovendien ook een plek is ingeruimd voor een prachtig restaurant met een groot buitenterras.

  Bekijk pagina
 • Nieuw: Podotherapie in Doetinchem

  Sinds 1 oktober j.l. leveren wij ook podotherapie op ons filiaal te Doetinchem. Daarvoor is onze podotherapeut Annelies van den Berg iedere woensdag aanwezig. Zij richt zich met name op voet-, knie-, heup-, en rugklachten voortvloeiend uit een foutieve stand van de voet. Middels een uitgebreid onderzoek, waarbij gekeken wordt naar standsafwijkingen, voetanatomie, bewegingsbeperkingen, looppatroon en drukverdeling, wordt de oorzaak van de klacht achterhaald. Het doel van de behandeling is het verbeteren en behouden van de functie van de voet.

  Bekijk pagina
 • De Nationale Gezondheidsbeurs

  Penders Voetzorg zal op 25, 26 en 27 januari samen met de Bas van de Goor Foundation aanwezig zijn op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht.

  Bekijk pagina
 • Consult/onderzoek door podotherapeut

  De podotherapeut is een gespecialiseerde voetonderzoeker. Als erkend paramedicus heeft deze een beschermde beroepstitel. De podotherapeut onderzoekt en behandelt klachten die voortkomen uit het functioneren van voeten, knie, heup en rug in relatie tot de voeten. Voorbeelden zijn afwijkende teenstanden en huid- en nagelaandoeningen die niet door een medisch pedicure mogen worden behandeld.

  Bekijk pagina
 • Steunzolen algemeen

  Om de druk onder de voet te verminderen of de stand en dynamiek van de voet en het lichaam te verbeteren, kan het helpen om steun te bieden aan de voet door middel van een zool.

  Bekijk pagina