Beweeg je vrij

Zoeken

 • Goede zorg voor uw voeten met Penders Voetzorg

  'Delft op Zondag' is een bekende familiekrant in de regio van Delft. Recent publiceerden zij een artikel over Penders Voetzorg. Dit artikel gaat o.a. in op de vernieuwde communicatielijn van Penders. Hieronder kunt u het artikel teruglezen.

  Bekijk pagina
 • Winteropruiming comfortschoenen

  De winteropruiming van comfortschoenen bij Penders Voetzorg is weer van start gegaan. De winteropruiming duurt t/m vrijdag 11 januari 2013. In deze periode ontvangt u bij aankoop van dames,- en heren winterschoenen diverse kortingen op onze merken. Loop even binnen bij één van de Penders Voetzorg comfortschoen-winkels en u staat nog voor de feestdagen keurig, voordelig en comfortabel in de schoenen.

  Bekijk pagina
 • Spreekuur Penders Voetzorg Grubbenvorst

  Penders Voetzorg heeft met ingang van 1 januari een nieuwe spreekuurlocatie. Deze spreekuren worden gehouden in het Gezondheidscentrum te Grubbenvorst.

  Bekijk pagina
 • Gratis Voetcheck tijdens Wandelvierdaagse

  Eergisteren, 21 mei, ging de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2013 van start. T/m vrijdag 24 mei kunt u bij de tent van Penders Voetzorg terecht voor een GRATIS voetcheck.

  Bekijk pagina
 • Winnaars Callusan-actie mei zijn bekend

  De maand mei geldt internationaal al jaren als 'Maand van de voet'. Alle klanten van Penders Voetzorg die gedurende deze maand een fles Callusan verzorgingscrème kochten maakten automatisch kans op een van de mooie prijzen. De gelukkige prijswinnaars zijn inmiddels bekend en hebben hun prijs reeds in ontvangst genomen.

  Bekijk pagina
 • Beterlopenwinkel: Award Beste schoenenwinkel

  In de media wordt de laatste tijd veel aandacht besteed aan de gevolgen van de komst van het internet op ons leven. Een van de positieve gevolgen is dat de consument snel en eenvoudig kan nagaan, wat de mening van anderen is over een dienstverlening of winkel. Één van de meestgebruikte websites waarop mensen hun ervaringen kunnen delen is AllebedrijveninNederland.nl. Elk jaar worden er awards uitgereikt aan de bedrijven die als beste werden beoordeeld. De Beterlopenwinkel is maar liefst voor de vierde keer maal uitgeroepen tot ‘Beste schoenenwinkel’. Beterlopenwinkel is een partner van Penders Voetzorg.

  Bekijk pagina