Beweeg je vrij

Zoeken

 • Goede zorg voor uw voeten met Penders Voetzorg

  'Delft op Zondag' is een bekende familiekrant in de regio van Delft. Recent publiceerden zij een artikel over Penders Voetzorg. Dit artikel gaat o.a. in op de vernieuwde communicatielijn van Penders. Hieronder kunt u het artikel teruglezen.

  Bekijk pagina
 • Wettelijke eigen bijdrage orthopedisch schoeisel 2013

  De wettelijke eigen bijdrage voor orthopedisch schoeisel voor het jaar 2013 is inmiddels bekend. De eigen bijdragen voor orthopedisch schoeisel zullen volgend jaar ietwat lager uitvallen.

  Bekijk pagina
 • Wijziging spreekuurlocatie Ziekenhuis Roermond

  Penders Voetzorg heeft o.a. een spreekuurlocatie in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. De exacte locatie in het ziekenhuis is echter per november 2012 gewijzigd.

  Bekijk pagina
 • Mogelijkheid tot gespreid betalen eigen risico 2013

  In 2013 vinden er een aantal algemene wijzigingen plaats met betrekking tot de zorgverzekering. Eén van de belangrijke veranderingen die verzekerden rechtstreeks in de portemonnee kunnen raken is de verhoging van het eigen risico.

  Bekijk pagina
 • Penders koopt oude gemeentehuis

  Op 30 juli 2013 heeft het college besloten het voormalige gemeentehuis te Heythuysen onder voorwaarde van het verkrijgen van een omgevingsvergunning te verkopen aan Penders Voetzorg te Heythuysen. Penders heeft een totaalconcept voorgelegd aangaande het gebruik van het voormalige gemeentehuis aanhakende op de Centrumvisie Heythuysen. Deze plannen bestaan uit huisvesting bedrijfsfuncties Penders Voetzorg, detailhandel en horeca aansluitend aan het plein. De plannen van Penders Voetzorg zorgen voor een grote positieve impuls in en voor de omgeving.

  Bekijk pagina
 • Nieuwe spreekuurlocatie Reuver

  Penders Voetzorg besteed veel aandacht aan het zoeken naar nieuwe locaties waar u terecht kunt met uw zorgvraag. Wij vinden het een genoegen u te kunnen mededelen dat we met ingang van maandag 30 september a.s. weer een nieuwe spreekuurlocatie hebben binnen de muren van het Medisch Centrum Reuver.

  Bekijk pagina