Beweeg je vrij

Zoeken

 • Penders Voetzorg in Diabetes special

  Vandaag verschijnt er een speciale Diabetes Special bij de (Randstedelijke) Telegraaf. Deze speciale uitgave wordt uitgegeven ter ere van Wereld Diabetesdag. Deze dag staat volledig in het teken van Diabetes en Diabetici en wordt jaarlijks wereldwijd gehouden op 14 november.

  Bekijk pagina
 • Penders koopt oude gemeentehuis

  Op 30 juli 2013 heeft het college besloten het voormalige gemeentehuis te Heythuysen onder voorwaarde van het verkrijgen van een omgevingsvergunning te verkopen aan Penders Voetzorg te Heythuysen. Penders heeft een totaalconcept voorgelegd aangaande het gebruik van het voormalige gemeentehuis aanhakende op de Centrumvisie Heythuysen. Deze plannen bestaan uit huisvesting bedrijfsfuncties Penders Voetzorg, detailhandel en horeca aansluitend aan het plein. De plannen van Penders Voetzorg zorgen voor een grote positieve impuls in en voor de omgeving.

  Bekijk pagina
 • Binnenkort Pedicure in Rotterdam

  Binnen onze podotherapie praktijk zijn de pedicures niet weg te denken. Zij nemen een groot deel van de reguliere en terugkerende zorg voor de voeten van onze klanten voor hun rekening. Zoals de periodieke voetbehandelingen bij diabetes. Alle (medisch) pedicures werken onder supervisie van de podotherapeut. Vanaf december ook bij Penders Voetzorg Rotterdam.

  Bekijk pagina
 • Penders Voetzorg Zorg- en Info-Avond Uden

  Heeft u voetproblemen of bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Dan bent u van harte welkom op 17 april van 17.00 tot 21.00 uur tijdens de Penders Voetzorg Zorg en Info Avond in Uden. U komt toch ook?

  Bekijk pagina
 • Gezond & Wel event

  Op zaterdag 21 september organiseert Groene Kruis Ledenorganisatie, in samenwerking met Groene Kruis Thuiszorg en Groene Kruis Kraamzorg het 'Gezond & Wel event' in Weert. Een evenement voor jong en oud, boordevol informatie, inspiratie en entertainment op het gebied van gezond leven.

  Bekijk pagina
 • Open dag - Gezondheidscentrum Honné

  28 september 2013 staat bij Gezondheidscentrum Honné te Horn in het teken van haar open dag.

  Bekijk pagina