Beweeg je vrij

Zoeken

 • Nieuwe spreekuurlocatie in Didam

  Penders Voetzorg heeft er een nieuwe spreekuurlocatie bij. Vanaf 1 november kunt u hier op woensdagmiddag terecht voor Orthopedische schoentechniek.

  Bekijk pagina
 • Internetbureau eFocus publiceert cases over Penders Voetzorg

  Internetbureau eFocus heeft zojuist twee cases over Penders Voetzorg op hun website gepubliceerd. In deze cases behandelen ze enerzijds de realisatie van onze nieuwe website en anderzijds de realisatie van onze FootShoot iPhone app. Hieronder kunt u het nieuwsbericht van eFocus lezen waarin ze de twee projecten nader toelichten. eFocus is een fullservice internetbureau en opereert vanuit haar vestigingen te Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

  Bekijk pagina
 • Goede zorg voor uw voeten met Penders Voetzorg

  'Delft op Zondag' is een bekende familiekrant in de regio van Delft. Recent publiceerden zij een artikel over Penders Voetzorg. Dit artikel gaat o.a. in op de vernieuwde communicatielijn van Penders. Hieronder kunt u het artikel teruglezen.

  Bekijk pagina
 • Wijziging spreekuurlocatie Ziekenhuis Roermond

  Penders Voetzorg heeft o.a. een spreekuurlocatie in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. De exacte locatie in het ziekenhuis is echter per november 2012 gewijzigd.

  Bekijk pagina
 • Penders Voetzorg in Diabetes special

  Vandaag verschijnt er een speciale Diabetes Special bij de (Randstedelijke) Telegraaf. Deze speciale uitgave wordt uitgegeven ter ere van Wereld Diabetesdag. Deze dag staat volledig in het teken van Diabetes en Diabetici en wordt jaarlijks wereldwijd gehouden op 14 november.

  Bekijk pagina
 • Mogelijkheid tot gespreid betalen eigen risico 2013

  In 2013 vinden er een aantal algemene wijzigingen plaats met betrekking tot de zorgverzekering. Eén van de belangrijke veranderingen die verzekerden rechtstreeks in de portemonnee kunnen raken is de verhoging van het eigen risico.

  Bekijk pagina