Beweeg je vrij

Zoeken

 • Goede zorg voor uw voeten met Penders Voetzorg

  'Delft op Zondag' is een bekende familiekrant in de regio van Delft. Recent publiceerden zij een artikel over Penders Voetzorg. Dit artikel gaat o.a. in op de vernieuwde communicatielijn van Penders. Hieronder kunt u het artikel teruglezen.

  Bekijk pagina
 • Wijziging spreekuurlocatie Ziekenhuis Roermond

  Penders Voetzorg heeft o.a. een spreekuurlocatie in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. De exacte locatie in het ziekenhuis is echter per november 2012 gewijzigd.

  Bekijk pagina
 • Penders Voetzorg in Diabetes special

  Vandaag verschijnt er een speciale Diabetes Special bij de (Randstedelijke) Telegraaf. Deze speciale uitgave wordt uitgegeven ter ere van Wereld Diabetesdag. Deze dag staat volledig in het teken van Diabetes en Diabetici en wordt jaarlijks wereldwijd gehouden op 14 november.

  Bekijk pagina
 • Penders koopt oude gemeentehuis

  Op 30 juli 2013 heeft het college besloten het voormalige gemeentehuis te Heythuysen onder voorwaarde van het verkrijgen van een omgevingsvergunning te verkopen aan Penders Voetzorg te Heythuysen. Penders heeft een totaalconcept voorgelegd aangaande het gebruik van het voormalige gemeentehuis aanhakende op de Centrumvisie Heythuysen. Deze plannen bestaan uit huisvesting bedrijfsfuncties Penders Voetzorg, detailhandel en horeca aansluitend aan het plein. De plannen van Penders Voetzorg zorgen voor een grote positieve impuls in en voor de omgeving.

  Bekijk pagina
 • Nieuwe spreekuurlocatie Reuver

  Penders Voetzorg besteed veel aandacht aan het zoeken naar nieuwe locaties waar u terecht kunt met uw zorgvraag. Wij vinden het een genoegen u te kunnen mededelen dat we met ingang van maandag 30 september a.s. weer een nieuwe spreekuurlocatie hebben binnen de muren van het Medisch Centrum Reuver.

  Bekijk pagina
 • "Reclame register-podologen misleidend"

  [Persbericht van NVvP] De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) vindt het belangrijk dat zorgverleners op het gebied van de voetenzorg de zorgconsument transparante informatie geven, zodat de patiënt een goede keuze kan maken. De NVvP heeft vastgesteld dat de Stichting Loop in haar media-uitingen de zorgconsument onjuist informeert. De NVvP heeft om die reden een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie (RCC). De RCC heeft op 15 april jl. uitgesproken dat de Stichting Loop, belangenbehartiger van podologen, de zorgconsument misleidend en oneerlijk informeert in haar media-uitingen. Het betreft het onjuist informeren over titelbescherming, het misleidende gebruik van het woord podotherapie, de reikwijdte van deze beroepsorganisatie en het gebrek aan keuze-informatie voor de cliënt. Daarmee maakt de commissie een einde aan de verwarring met de BIG-erkende én (titel)beschermde podotherapeut.

  Bekijk pagina