Beweeg je vrij

Zoeken

 • Artrose mogelijk te bestrijden

  ROTTERDAM - Artrose kan in de toekomst mogelijk voorkomen of tot stilstand gebracht worden. De Vlaamse orthopeed Stefan Clockaerts van het Erasmus MC heeft aanwijzingen gevonden dat cholesterolverlagende middelen als statines en fibraten toegepast kunnen worden bij artrose. De onderzoeker maakte onder meer gebruik van medische informatie afkomstig uit het Ergo-onderzoek, dat al sinds 1990 loopt in de Rotterdamse wijk Ommoord.

  Bekijk pagina
 • Reumajongeren voelen zich minder succesvol

  Jongeren met jeugdreuma voelen zich minder zelfstandig en succesvol dan gezonde jongeren. Toch proberen ze zich naar de buitenwereld toe te presenteren als even sterk en gezond. Dat blijkt uit het promotieonderzoek van Coralie Fuchs.

  Bekijk pagina
 • Symposium 'Reuma in beweging'

  Op 24 november zal Penders Voetzorg met een stand aanwezig zijn op het 'Reuma in beweging' symposium. Dit Symposium vindt plaats in het ID-College te Gouda.

  Bekijk pagina
 • Samenwerking podo's en schoentechnici

  Eén van de redenen waarom ik graag bij Penders als podotherapeut werkzaam wilde zijn is het feit dat ze onder één dak, met verschillende disciplines, samenwerken. We hebben het in dit geval over de orthopedisch schoentechnicus, de podotherapeut en de medisch pedicure.

  Bekijk pagina
 • Focus van product naar dienst - deel 4

  We zijn al weer een aardige tijd bezig met het uitvoeren van drukmetingen in Delft. Inmiddels hebben we al heel wat ervaring en kennis opgedaan. Hoe we deze kennis en ervaring “op maat” willen gaan leveren zal ik in dit blog proberen uit te leggen.

  Bekijk pagina