Beweeg je vrij

Zoeken

 • Winteropruiming comfortschoenen

  De winteropruiming van comfortschoenen bij Penders Voetzorg is weer van start gegaan. De winteropruiming duurt t/m vrijdag 11 januari 2013. In deze periode ontvangt u bij aankoop van dames,- en heren winterschoenen diverse kortingen op onze merken. Loop even binnen bij één van de Penders Voetzorg comfortschoen-winkels en u staat nog voor de feestdagen keurig, voordelig en comfortabel in de schoenen.

  Bekijk pagina
 • Comfortschoenen Zomercollectie 2013

  De nieuwe collectie comfortschoenen voor het voorjaar en zomer 2013 zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Penders Voetzorg Tiel en Heythuysen. Tevens kunt u voor comfortschoenen terecht in de vestiging Gouda of bij PAST Schoenen te Horst. Lees verder voor meer informatie.

  Bekijk pagina
 • Open dag Katholieke Bond Ouderen

  Afgelopen zaterdag organiseerde Penders Voetzorg Venlo een stand/ open dag voor de KBO (Katholieke Bond Ouderen). Deze open dag werd goed bezocht en was voldoende aanloop. In totaal bezochten circa 300 ouderen deze Open Dag.

  Bekijk pagina
 • Thema Werk en Arbeid vanaf nu beschikbaar

  In dit thema ‘Werk en arbeid’ vindt u gerichte informatie over (aangepast) schoeisel en andere hulpmiddelen die specifiek gebruikt worden in de uitoefening van werk en beroep. De gedrukte themabrochures zullen spoedig beschikbaar zijn.

  Bekijk pagina
 • Kindervoet vaak in te kleine schoen

  Pijnlijke, afgeknelde voeten met blauwe teennagels zijn de gevolgen van het dragen van te kleine schoenen. Wie als kind schoenen draagt die knellen, kan daar later knobbeltenen of zelfs gewrichtsklachten van krijgen. Uit buitenlands onderzoek blijkt dat maar liefst 70 procent van de kinderen ongemerkt op te kleine voet leeft. Hart van Nederland maakte een informatief item over kindervoeten en schoeisel. (Bron: Hart van Nederland)

  Bekijk pagina
 • Beterlopenwinkel: Award Beste schoenenwinkel

  In de media wordt de laatste tijd veel aandacht besteed aan de gevolgen van de komst van het internet op ons leven. Een van de positieve gevolgen is dat de consument snel en eenvoudig kan nagaan, wat de mening van anderen is over een dienstverlening of winkel. Één van de meestgebruikte websites waarop mensen hun ervaringen kunnen delen is AllebedrijveninNederland.nl. Elk jaar worden er awards uitgereikt aan de bedrijven die als beste werden beoordeeld. De Beterlopenwinkel is maar liefst voor de vierde keer maal uitgeroepen tot ‘Beste schoenenwinkel’. Beterlopenwinkel is een partner van Penders Voetzorg.

  Bekijk pagina