Beweeg je vrij

Zoeken

 • Winteropruiming comfortschoenen

  De winteropruiming van comfortschoenen bij Penders Voetzorg is weer van start gegaan. De winteropruiming duurt t/m vrijdag 11 januari 2013. In deze periode ontvangt u bij aankoop van dames,- en heren winterschoenen diverse kortingen op onze merken. Loop even binnen bij één van de Penders Voetzorg comfortschoen-winkels en u staat nog voor de feestdagen keurig, voordelig en comfortabel in de schoenen.

  Bekijk pagina
 • PAST Schoenen in nieuw hoofdkantoor Penders

  In de zomermaanden van 2014 zal Penders Voetzorg Heythuysen (LB) haar intrede doen in het voormalig gemeentehuis van Heythuysen. Deze prachtige locatie zal worden omgetoverd tot een groot voetzorg centrum waar alle faciliteiten op het gebied van voetzorg samenkomen. Om schoen en voetzorg perfect op elkaar af te kunnen stemmen zal PAST schoenen de zorg voor de juiste schoen op haar nemen. Met maar liefst 160m2 aan schoenspecialisme voor dames, heren, kinderen en wandelschoenen kunnen we wel spreken van een uniek concept waarin bovendien ook een plek is ingeruimd voor een prachtig restaurant met een groot buitenterras.

  Bekijk pagina
 • Steunzolen aanmeten bij PAST schoenen

  Al sinds geruime tijd werken Penders Voetzorg en PAST schoenen te Horst nauw samen. Zo verwijst Penders Voetzorg regelmatig cliënten door naar PAST voor het vinden van een geschikte en kwalitatieve comfortschoen die past bij hun voeten. Andersom verwijst PAST schoenen klanten door waarbij reguliere comfortschoenen niet meer voldoen als adequaat schoeisel. Deze klanten zijn vaak beter af met een aangepaste schoen, steunzolen of aanvullende voetzorg. Zij worden bij Penders Voetzorg op hun wenken bediend.

  Bekijk pagina
 • Comfortabel Bewegen editie 2

  De eerste editie van dit magazine heeft geleid tot veel positieve reacties. Daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Reden te meer voor ons om in deze tweede uitgave weer een mooie verscheidenheid aan interessante artikelen en wetenswaardigheden voor u te verzamelen.

  Bekijk pagina
 • Voetencheckdag bij PAST Schoenen te Horst

  Comfortschoenenwinkel PAST Schoenen te Horst organiseert op 29 augustus a.s. een heuse Voetencheckdag.

  Bekijk pagina
 • Voetencheckdag bij PAST Schoenen te Horst

  Comfortschoenenwinkel PAST Schoenen te Horst organiseert op 7 november a.s. een heuse Voetencheckdag.

  Bekijk pagina