Beweeg je vrij

Zoeken

 • Winteropruiming comfortschoenen

  De winteropruiming van comfortschoenen bij Penders Voetzorg is weer van start gegaan. De winteropruiming duurt t/m vrijdag 11 januari 2013. In deze periode ontvangt u bij aankoop van dames,- en heren winterschoenen diverse kortingen op onze merken. Loop even binnen bij één van de Penders Voetzorg comfortschoen-winkels en u staat nog voor de feestdagen keurig, voordelig en comfortabel in de schoenen.

  Bekijk pagina
 • Schrijf je in voor WeBike2ChangeDiabetes

  Is mountainbiken je passie? En ga je een uitdaging niet uit de weg? Ga dan deze nieuwe challenge van de BvdGF aan. Bedwing van 15 t/m 22 juni 2013 het ruige Noorse landschap. Fiets in 485 km van Lillehammer, dwars door Noorwegen, naar Åndalsnes aan de Noorse westkust. Door mee te doen aan ‘Webike2changediabetes’ steun je de Bas van de Goor Foundation (BvdGF).

  Bekijk pagina
 • Gehandicapte sporters houden vervoer

  Gehandicapte sporters kunnen blijven rekenen op vervoer naar wedstrijden en trainingen. Het ministerie van Volksgezondheid legt geld op tafel om de regeling overeind te houden.

  Bekijk pagina
 • Meer sportblessures bij kinderen

  Steeds meer kinderen lopen sportblessures op. In zes jaar tijd is het jaarlijks aantal sportblessures bij 9- tot 12-jarigen gestegen van 130.000 naar 230.000.

  Bekijk pagina
 • 25e Sportkamp Bas van de Goor Foundation

  De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) organiseert in de week van 21 juli in het Limburgse Landgraaf al weer haar 25e sportkamp voor kinderen met diabetes type 1.

  Bekijk pagina
 • Heellift speciaal voor dansers

  Dansers en musici, zowel professionals als actieve amateurs, stellen hoge en specifieke eisen aan hun lichaam. Hierdoor zijn zij kwetsbaar voor het oplopen van blessures. Om artistieke topprestaties te kunnen leveren is intensieve, langdurige oefening en training nodig. Blessures die dansers en musici oplopen door het dansen of musiceren kunnen voor veel last zorgen bij het dansen of musiceren. Daarom is een zorgvuldige behandeling van deze blessures nodig. Het liefst door een behandelaar met kennis van dans en muziek. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

  Bekijk pagina