Beweeg je vrij

Zoeken

 • PAST Schoenen in nieuw hoofdkantoor Penders

  In de zomermaanden van 2014 zal Penders Voetzorg Heythuysen (LB) haar intrede doen in het voormalig gemeentehuis van Heythuysen. Deze prachtige locatie zal worden omgetoverd tot een groot voetzorg centrum waar alle faciliteiten op het gebied van voetzorg samenkomen. Om schoen en voetzorg perfect op elkaar af te kunnen stemmen zal PAST schoenen de zorg voor de juiste schoen op haar nemen. Met maar liefst 160m2 aan schoenspecialisme voor dames, heren, kinderen en wandelschoenen kunnen we wel spreken van een uniek concept waarin bovendien ook een plek is ingeruimd voor een prachtig restaurant met een groot buitenterras.

  Bekijk pagina
 • Maand van de voet: Huid & Nagel

  Mei is wereldwijd de maand van de voet. Zoals ieder jaar staat ook dit keer een bepaald zorgthema centraal. In 2014 is dit Huid en Nagelproblemen. Denk hierbij aan kloven, eelt, wonden, zweetvoeten of een huidziekte.

  Bekijk pagina
 • Shockwave behandeling bewezen effectief

  Achillespeesontsteking of hielspoor; vervelende aandoeningen waarmee veel mensen worden geconfronteerd. Bijvoorbeeld door overmoedig sporten of een doorgezakte voet. Traditioneel neemt behandeling minstens een half jaar in beslag. Een relatief nieuwe behandelmethode halveert deze tijd.

  Bekijk pagina
 • Steunzolen aanmeten bij PAST schoenen

  Al sinds geruime tijd werken Penders Voetzorg en PAST schoenen te Horst nauw samen. Zo verwijst Penders Voetzorg regelmatig cliënten door naar PAST voor het vinden van een geschikte en kwalitatieve comfortschoen die past bij hun voeten. Andersom verwijst PAST schoenen klanten door waarbij reguliere comfortschoenen niet meer voldoen als adequaat schoeisel. Deze klanten zijn vaak beter af met een aangepaste schoen, steunzolen of aanvullende voetzorg. Zij worden bij Penders Voetzorg op hun wenken bediend.

  Bekijk pagina
 • Nieuw: Podotherapie in Doetinchem

  Sinds 1 oktober j.l. leveren wij ook podotherapie op ons filiaal te Doetinchem. Daarvoor is onze podotherapeut Annelies van den Berg iedere woensdag aanwezig. Zij richt zich met name op voet-, knie-, heup-, en rugklachten voortvloeiend uit een foutieve stand van de voet. Middels een uitgebreid onderzoek, waarbij gekeken wordt naar standsafwijkingen, voetanatomie, bewegingsbeperkingen, looppatroon en drukverdeling, wordt de oorzaak van de klacht achterhaald. Het doel van de behandeling is het verbeteren en behouden van de functie van de voet.

  Bekijk pagina
 • Penders Voetzorg Zorg- en Info-Avond Uden

  Heeft u voetproblemen of bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Dan bent u van harte welkom op 17 april van 17.00 tot 21.00 uur tijdens de Penders Voetzorg Zorg en Info Avond in Uden. U komt toch ook?

  Bekijk pagina