Beweeg je vrij

Zoeken

 • Voetproblemen bij Dokter op Dinsdag

  OSS - De dokter op dinsdag lezing van 25 september gaat over voetproblemen. En dan met name over de knobbel aan de zijkant van de voet, daar waar de grote teen begint.

  Bekijk pagina
 • Interview Orthopedisch schoentechnicus door Regionale omroep Tiel

  Op 11 oktober 2012 zal Orthopedisch schoentechnicus Richard Aalbers geïnterviewd worden over zijn werk binnen Penders Voetzorg. Het interview is te horen van 20.00-22.00 uur op Regionale Omroep Tiel.

  Bekijk pagina
 • Lezing over voetzorg voor 'Vrouwen van Nu'

  Op 15 oktober zal Richard Aalbers (Orthopedisch Schoentechnicus bij Penders Voetzorg) een lezing houden over alles dat te maken heeft met Voetzorg.

  Bekijk pagina
 • Orthopedische schoen volwassenen

  Orthopedische schoenen zijn volledig op maat gemaakte schoenen, bedoeld voor het oplossen of verlichten van voetproblemen die niet te verhelpen zijn met een kleine aanpassing aan confectieschoenen of met andere hulpmiddelen. Vaak is bij gebruikers van orthopedisch schoeisel sprake van een aangeboren voetprobleem. Ook niet-aangeboren aandoeningen of ziekten kunnen een aanleiding zijn voor het gebruik van orthopedisch schoeisel, zoals diabetes, reuma, verlammingen of trauma’s.

  Bekijk pagina
 • Orthopedische maatschoen kinderen

  Wanneer kinderen specifieke (voet)klachten hebben die niet kunnen worden opgelost met steunzooltherapie, dan kan speciaal schoeisel nodig zijn. Hierin bestaat onderscheid tussen orthopedische schoenen en semi-orthopedische schoenen.

  Bekijk pagina
 • Orthopedische maatschoen allergeenvrij

  Looistoffen, rubber, lijm en kleurstoffen kunnen een allergische reactie opwekken bij mensen die hiervoor gevoelig zijn. Deze stoffen worden echter in de meeste schoenen verwerkt, waardoor de voeten van allergiepatiënten het zwaar te verduren krijgen. Met allergeenvrije schoenen blijft u deze allergie voor.

  Bekijk pagina