Beweeg je vrij

Zoeken

 • Sportief met diabetes Tour

  De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) organiseert in 2012 in diverse steden in Nederland de Sportief met Diabetes Tour. Bas van de Goor, internisten en diabetesverpleegkundigen van de betreffende ziekenhuizen geven deze avond praktische tips en informatie over sport en diabetes.

  Bekijk pagina
 • Nationaal Actieplan Sport en Bewegen

  Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), gemeenten, het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) en NOC*NSF (koepel van de sportbonden) hebben het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen (NASB) opgezet. Doel van dit actieplan is gezonde lichaamsbeweging stimuleren. Rijksoverheid en gemeenten financieren ieder de helft van het actieplan.

  Bekijk pagina
 • Samenwerking Bas van de Goor Foundation

  Penders Voetzorg is sinds 2011 partner van de Bas van de Goor Foundation. Deze stichting is opgericht met als missie: een hogere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes door sport en bewegen. Gezien de grote aandacht die binnen Penders Voetzorg uitgaat naar het thema diabetes, was het aangaan van dit partnerschap een logische stap.

  Bekijk pagina
 • Triathliem bezoekt hoofdsponsor Penders

  Op woensdag 5 september jl. zijn afgevaardigden van triatlonvereniging Triathliem bij onze vestiging in Doetinchem op bezoek geweest. Het tweetal bedankte Penders Voetzorg directeur Ivo Franssen voor opnieuw drie jaar hoofdsponsorschap en overhandigde hem naast een bos bloemen ook een ingelijst exemplaar van de nieuwe clubfoto.

  Bekijk pagina
 • Medische keuring BVdGF Iceland Diabes Challenge

  Op 14 december vindt de eerste medische keuring plaats voor alle potentiële deelnemers van de Iceland Diabetes Challenge 2014. Deze challenge wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation. In juli 2014 gaat deze spannende challenge officieel van start.

  Bekijk pagina
 • Wandel-/Outdoor schoen

  Informatie over dit product volgt op een later tijdstip.

  Bekijk pagina