Beweeg je vrij

Zoeken

 • Reumajongeren voelen zich minder succesvol

  Jongeren met jeugdreuma voelen zich minder zelfstandig en succesvol dan gezonde jongeren. Toch proberen ze zich naar de buitenwereld toe te presenteren als even sterk en gezond. Dat blijkt uit het promotieonderzoek van Coralie Fuchs.

  Bekijk pagina
 • Penders Leudal Wandelvierdaagse

  Van maandag 19 mei t/m vrijdag 23 mei 2014 liepen vele mensen, jong en oud, mee met alweer de derde editie van de Penders Voetzorg Leudal Avondwandelvierdaagse. Alle wandelaars (ongeveer 900 per dag) hebben kunnen genieten van prachtig weer en schitterende wandelroutes. Regionale omroep 3ML maakte een mooie videoreportage hiervan. Ook werden er veel foto's gemaakt door de Atletiekvereniging. Graag willen wij iedereen danken die, op wat voor manier dan ook, meegeholpen hebben bij de totstandkoming hiervan.

  Bekijk pagina
 • Kindermiddag 2013

  Diverse zorgverleners organiseren ook dit jaar weer kindermiddagen in het gezondheidscentrum te Grubbenvorst. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Lees verder voor meer informatie over deze kindermiddag.

  Bekijk pagina
 • Voetbehandeling pedicure

  De pedicure is degene die zich bezig houdt met het reguliere onderhoud en de verzorging van voeten. Denk hierbij aan het verwijderen van eelt, het knippen van nagels en het verwijderen van likdoorns.

  Bekijk pagina
 • Orthopedische maatschoen kinderen

  Wanneer kinderen specifieke (voet)klachten hebben die niet kunnen worden opgelost met steunzooltherapie, dan kan speciaal schoeisel nodig zijn. Hierin bestaat onderscheid tussen orthopedische schoenen en semi-orthopedische schoenen.

  Bekijk pagina
 • Orthopedische maatschoen allergeenvrij

  Looistoffen, rubber, lijm en kleurstoffen kunnen een allergische reactie opwekken bij mensen die hiervoor gevoelig zijn. Deze stoffen worden echter in de meeste schoenen verwerkt, waardoor de voeten van allergiepatiënten het zwaar te verduren krijgen. Met allergeenvrije schoenen blijft u deze allergie voor.

  Bekijk pagina