Beweeg je vrij

Zoeken

 • Medische keuring BVdGF Iceland Diabes Challenge

  Op 14 december vindt de eerste medische keuring plaats voor alle potentiële deelnemers van de Iceland Diabetes Challenge 2014. Deze challenge wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation. In juli 2014 gaat deze spannende challenge officieel van start.

  Bekijk pagina
 • Samenwerking podo's en schoentechnici

  Eén van de redenen waarom ik graag bij Penders als podotherapeut werkzaam wilde zijn is het feit dat ze onder één dak, met verschillende disciplines, samenwerken. We hebben het in dit geval over de orthopedisch schoentechnicus, de podotherapeut en de medisch pedicure.

  Bekijk pagina
 • Focus van product naar dienst - deel 2

  Sinds het eerste deel van dit blog zijn we al weer een stuk verder met het drukmeetspreekuur. Ook hebben we alweer ervaring opgedaan hoe we dit spreekuur zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Er zijn nu zo’n dertig mensen op het drukmeetspreekuur geweest waarbij schoenen zijn afgeleverd en bijgesteld naar aanleiding van een plantaire drukmeting. Bestaande voorzieningen zijn nagemeten en aangepast.

  Bekijk pagina
 • Diabetische voetzorg; Alles onder één dak

  Met ruim 1 miljoen patiënten is diabetes de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Dat aantal groeit gestaag; we worden met z’n allen steeds zwaarder, leven ongezonder en bewegen minder. Dagelijks komen er zo’n 200 patiënten bij. Specialistische voetzorg voor diabetici wordt steeds belangrijker. Penders Voetzorg loopt daarin graag voorop.

  Bekijk pagina