Beweeg je vrij

Zoeken

 • Winnaars Callusan-actie mei zijn bekend

  De maand mei geldt internationaal al jaren als 'Maand van de voet'. Alle klanten van Penders Voetzorg die gedurende deze maand een fles Callusan verzorgingscrème kochten maakten automatisch kans op een van de mooie prijzen. De gelukkige prijswinnaars zijn inmiddels bekend en hebben hun prijs reeds in ontvangst genomen.

  Bekijk pagina
 • Penders Voetzorg Zorg- en Info-Avond Uden

  Heeft u voetproblemen of bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Dan bent u van harte welkom op 17 april van 17.00 tot 21.00 uur tijdens de Penders Voetzorg Zorg en Info Avond in Uden. U komt toch ook?

  Bekijk pagina
 • Voetbehandeling pedicure

  De pedicure is degene die zich bezig houdt met het reguliere onderhoud en de verzorging van voeten. Denk hierbij aan het verwijderen van eelt, het knippen van nagels en het verwijderen van likdoorns.

  Bekijk pagina
 • Callusan crèmeschuimen

  Callusan crèmeschuimen zijn moderne en innovatieve huidverzorgingsproducten. Het verschil ten opzichte van gebruikelijk crèmes of zalven is, dat Callusan dankzij de speciale aerosol techniek- geen vetrijke zalfbasis meer bevat.

  Bekijk pagina
 • Eindelijk medisch pedicure

  Begin jaren 90 heb ik mijn opleiding tot verpleegkundige afgerond. Nadat ik enige tijd “gewoon” gewerkt had, had ik weer zin in een nieuwe uitdaging. Eerder had ik kennis gemaakt met voetreflexzonetherapie, en ik wilde dat graag leren. Een collega zei dat je dit prima kon combineren met pedicure, dus ging ik ook die opleiding doen. Na mijn basisopleiding, die ik in 1994 afrondde, heb ik meteen “Voetverzorging bij Diabetes” gedaan. Dit was toen een nieuwe bijscholing.

  Bekijk pagina